SEO i pisanje za web - Slade.hr
523
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-523,bridge-core-2.5.8,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-24.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

SEO  – dovedite ljude na web stranicu bez oglasa

Ostvari više prometa, poziva i prihoda povećanjem vidljivosti vaše web stranice

SEO optimizacija ROI

Što je SEO optimizacija?

Search Engine Optimization ili SEO jest optimizacija web stranica i sadržaja na njoj fokusiran na povećanje neplaćene i organske vidljivosti na tražilicama kroz sadržaj na web stranici i oko nje.

Glavne tražilice poput Googlea ili Binga rangiraju sadržaj prema specifičnim kriterijima. Optimizacijom vaše stranice u tehničkom dijelu, a zatim i kroz pisanje ciljanog sadržaja povećavate promet prema web stranicama bez plaćanja oglasa dugoročno.

Oglasi vam pomažu da se instant rangirate, ali samo dok imate novca. SEO vam pomaže da se rangirate dugoročno, no potrebno mu je neko vrijeme da se rezultati pojave.

 

Što je SEO i zašto je bitan za marketing?

SEO AUDIT

SEO audit je stručni, „doktorski“ pregled vaše stranice putem profesionalnih SEO alata koji vam daje vid u trenutno stanje te nudi rješenja s kojima možete poboljšati tehnički i sadržajni dio.

Ponekad web stranice nisu funkcionalne. Lijepo su dizajnirane, no nisu optimizirane, već su pune grešaka koje sprečavaju da se pozicionirate visoko na Googleovom rezultatima pretrage.

 

Google često mijenja algoritam kojim želi poboljšati korisničko iskustvo te nekvalitetne web stranice gura niže u rezultatima pretrage. Ako vam je nedavno pao promet, možda vas je zakačio neki novi algoritam. Možda je posrijedi nešto drugo. SEO Auditom otkrit ću što se događa i pomoći vam da (ponovo) zarađujete.

SEO audit je najbrži, jeftin i učinkovit način da otkrijete greške na vašoj web stranici koje vas sprečavaju da vas ljudi pronađu na Googleu.

Zatražite SEO Audit i doznajte zašto gubite promet!
SEO optimizacija web stranica
SEO optimizacija - kontakt

Kako naučiti SEO?

Ako želite naučiti SEO osnove i kako pisati za web, upišite radionicu SEO pisanje za web koje redovito održavam!

 

Edukacija traje 4 sata tijekom kojih prolazimo:

  • Tehnički SEO
  • Istraživanje ključnih riječi
  • Pisanje naslova i teksta
  • Lokalni SEO i eCommerce SEO

 

Educiram i cijele timove – moguće je održavanje ciljane i customizirane edukacije samo za vaše potrebe.

Dosta vam je oglašavanja i trebate više neplaćenog prometa prema vašim stranicama?

Ako ste spremni za SEO optimizaciju vaše web stranice, pošaljite mi poruku zajedno s URL adresom stranice te odaberite vrstu usluge: