SEO optimizacija - Slade.hr
523
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-523,bridge-core-2.5.8,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-24.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

SEO optimizacija – dovedite ljude na web stranicu bez oglasa

Nemate li uvijek spremnu vreću novca za oglase, logično je da uložite u SEO optimizaciju web stranice kako bi vas pronašli oni kojima želite ponuditi svoje proizvode i usluge. Ili naučite osnove SEO-a sami na tečaju SEO optimizacije i pisanja za web!

SEO optimizacija ROI

Što je SEO optimizacija?

Search Engine Optimization ili SEO jest optimizacija web stranica i sadržaja na njoj fokusirana na povećanje neplaćene i organske vidljivosti na tražilicama kroz sadržaj na web stranici i oko nje.

Glavne tražilice poput Googlea ili Binga rangiraju sadržaj prema specifičnim kriterijima. Optimizacijom vaše stranice u tehničkom dijelu, a zatim i kroz pisanje ciljanog sadržaja povećavate promet prema web stranicama bez plaćanja oglasa dugoročno.

Oglasi vam pomažu da se instant rangirate, ali samo dok imate novca. SEO vam pomaže da se rangirate dugoročno, no potrebno mu je neko vrijeme da se rezultati pojave.

SEO optimizacija

Od čega se sastoji SEO optimizacija?

Da biste ostvarili više pozicije na Googleu i drugim tražilicama, potrebno je da cijeli SEO eko sustav radi dobro.

 

SEO vaše stranice ugrubo znači:

 • Analiziranje web stranice
 • Definiranje ključnih riječi
 • Optimizaciju sadržaja za pretraživače
 • Tehničku optimizacija web stranice
 • Promociju web stranice putem linkova

SEO optimizacija je dugoročan proces, no uz email marketing najisplativije ulaganje u digitalni marketing.

SEO optimizacija web stranica

SEO optimizacija cijena

Cijena SEO optimizacije uvelike ovisi o rezultatima SEO Audita. SEO audit je stručni, „doktorski“ pregled vaše stranice putem profesionalnih SEO alata koji vam daje vid u trenutno stanje te nudi rješenja s kojima možete poboljšati tehnički i sadržajni dio.

Prema rezultatima SEO audita, određuje se cijena SEO optimizacije. Dok će kod nekih stranica biti potrebno jako malo SEO zahvata, neke druge će zbog slabe strukture i sadržaja morati izdvojiti više novca kako bi optimizirali svoju stranicu s ciljem boljeg rangiranja na Google rezultatima pretrage.

Google često mijenja algoritam kojim želi poboljšati korisničko iskustvo te nekvalitetne web stranice gura niže u rezultatima pretrage. Ako vam je nedavno pao promet, možda vas je zakačio neki novi algoritam. Možda je posrijedi nešto drugo. SEO Auditom otkrit ću što se događa i pomoći vam da (ponovo) zarađujete.

SEO audit je najbrži, jeftin i učinkovit način da otkrijete greške na vašoj web stranici koje vas sprečavaju da vas ljudi pronađu na Googleu.

SEO optimizacija leksikon

SEO Leksikon pojmova

Naučite pojmove i fraze vezane za SEO optimizaciju kako biste se lakše snalazili u svijetu digitalnog marketinga.

Tijekom rada u digitalnom marketingu susrest ćete se s mnogo kratica i termina, a između ostalih tu će biti i brojni termini koje koristimo kada radimo SEO optimizaciju.

Primjerice, što su SERP, SEM, ROI, UTM itd? S tim kraticama koji su se uvriježili u uporabi susretat ćete mnogo puta pa je zgodno unaprijed ih znati.

Svi stručni pojmovi poredani su abecednim redom i objašnjeni jednostavnim jezikom kako bi ih svi mogli razumjeti.

Olakšajte si učenje o SEO-u uz SEO RJEČNIK POJMOVA

SEO optimizacija - kontakt

Tečaj SEO optimizacije

Ako želite krenuti s učenjem o SEO-u, predlažem da upišete moj jednodnevni početni tečaj SEO optimizacije. Na ovoj edukaciji prolazimo tehničke SEO osnove i SEO pisanje za web, prolazeći kroz vaše primjere, kao i primjere drugih, čime dobivate konkretne upute i know-how.

 

Tečaj, koji je zapravo edukativna interaktivna radionica, traje 4 sata tijekom kojih prolazimo:

 • Tehnički SEO
 • Istraživanje ključnih riječi
 • Pisanje naslova i teksta
 • Lokalni SEO i eCommerce SEO

Educiram i cijele timove – moguće je održavanje ciljane i customizirane edukacije samo za vaše potrebe.

Dosta vam je oglašavanja i trebate više neplaćenog prometa prema vašim stranicama?

Ako ste spremni za SEO optimizaciju vaše web stranice, pošaljite mi poruku zajedno s URL adresom stranice te odaberite vrstu usluge:  Neki od klijenata